Janssen: "Was zó verdrietig dat ik langs McDonald's ben gereden"

VfL Wolfsburg staat op dit moment bovenaan in de Duitse competitie. De ploeg met Oranje-internationals Dominique Janssen, Jill Roord, Lynn Wilms, Joëlle Smits en Shanice van de Sanden staat vier punten los van nummer twee Bayern München. Recentelijk won Wolfsburg zelfs met 6-0 van Bayern en is dus hard op weg naar het kampioenschap.

"Het was gewoon genieten", zegt Dominique Janssen bij de Pure Energie Eredivisie Vrouwen: De Talkshow over de 6-0 overwinning op de directe concurrent. "We hebben zware weken achter de rug en als je die zo kan afsluiten is het wel lekker. Ik denk een hele belangrijke wedstrijd in de strijd om het kampioenschap."

"We hebben allemaal het geloof dat het mogelijk is. We hebben een heel proces meegemaakt dit jaar met veel nieuwe meiden en nieuwe trainers, dus er is best veel veranderd. Het is zo'n fijn gevoel als je ziet hoe we ons hebben ontwikkeld", aldus een blije Janssen.

In het begin was Janssen redelijk sceptisch over de nieuwe trainers, maar ze gaf het een kans. "Voor dat ik mijn contract verlengde, waren er zo veel factoren waar je over na gaat denken. Tegen Hoffenheim verloren we in de competitie, toen was ik zó verdrietig dat ik langs de McDonald's ben gereden voor een cheatmeal."

Lees meer:
0 reacties