Janssen positief richting Duitsland: "Dat biedt perspectief"

Dominique Janssen
Dominique Janssen Foto: © BSR Agency

OranjeLeeuwinnen verloor vrijdagavond met 3-0 van Spanje. Woensdag wacht tegen Duitsland de laatste kans voor een ticket voor de Olympische Spelen.

Dominque Janssen is ondanks de nederlaag positief gestemd. "Natuurlijk baal je, maar nu we weten dat Duitsland verloren heeft kunnen we toch een positief gevoel meenemen. We hebben een tweede kans, dat is fijn", vertelt ze bij NOS. Voor rust kwamen ze er totaal niet aan te pas. "We liepen achter de feiten aan, waren niet agressief genoeg en kwamen niet in de duels. De tweede helft hadden we wat omgezet en zag het er beter uit. Dat biedt perspectief."

Janssen was zelf wat geblesseerd richting het duel met Spanje, maar dat komt goed richting de troostfinale. "Ik ben een fitte speelster, dus ik ga ervan uit dat ik herstel. Het voelt goed nu de blessure er niet meer is", aldus de verdedigster, die de tegenstander van woensdag goed kent. "Duitsland heeft geen makkelijke fase achter de rug. Een teleurstellend WK, veel wisselingen bij de bond. Zij moeten zich hervinden. Er liggen wel kansen, we willen ze gewoon verslaan."

Lees meer:
0 reacties