Janssen klaar voor clash met Engeland: "Dat gaan we doorzetten"

Dominique Janssen
Dominique Janssen Foto: © Pro Shots

De OranjeLeeuwinnen spelen de komende week de laatste twee wedstrijden in de Nations League-groepsfase. Vrijdagavond wacht de lastige uitwedstrijd tegen Engeland.

Dominque Janssen ziet dat er door de Nations League meer belangrijke wedstrijden worden gespeeld. "Het is leuk dat we nu op zo'n podium belangrijke wedstrijden spelen", vertelt ze bij NOS. Voor de OranjeLeeuwinnen staat deelname aan de Olympische Spelen op het programma en dat is niet zomaar gedaan. "We wisten dat de poule niet makkelijk was. We moeten eerst de volle focus op Engeland en vanuit daar verder werken."

Het belooft een prachtig affiche te worden op Wembley. "Ik heb er al eens eerder met Arsenal mogen spelen, dus het is supertof om daar nu op internationaal niveau te spelen", aldus Janssen, die niet bang is voor de verliezend WK-finalist. "We hebben veel stappen gezet onder Andries (Jonker red.), dat gaan we doorzetten. We willen elke wedstrijd winnen, dus ook deze. Het is een fijn gevoel dat we eerste in de poule staan, we gaan alles doen om dat zo te houden."

Lees meer:
0 reacties