Jansen: "Zou mooi zijn als ik met de titel afscheid kan nemen"

Renate Jansen
Renate Jansen Foto: © Pro Shots

De gezichten van de speelsters vertoonden duidelijk teleurstelling toen FC Twente vorige week woensdag bij Fortuna Sittard de tweede kans op het kampioenschap verspeelde. Renate Jansen zat er na de nederlaag in Sittard volledig doorheen.

"Ik heb een moeilijke week gehad", zegt de 33-jarige aanvoerder in gesprek met NU.nl
Een dag na de teleurstelling in Limburg verzamelde een groot deel van het team zich voor een barbecue in een van de spelershuizen in Hengelo. "Ik heb de groep niet eens echt toegesproken, we hebben gewoon even lekker samen gerelaxt", vertelt Jansen.

Na de barbecue had Jansen behoefte aan wat tijd voor zichzelf. De ervaren speler, die na negen jaar FC Twente zal verlaten deze zomer, had andere zaken aan haar hoofd dat weekend. "Ik had even tijd voor mezelf nodig. Ik ben wat leuke dingen gaan doen. Ik ben uit eten geweest, ben een potje gaan poolen, heb gewandeld en ik heb de kampioenswedstrijd van PSV gezien."

Ondanks de teleurstelling kijkt Jansen vol vertouwen uit naar het allesbeslissende duel tegen Telstar. "We kunnen het niet meer terugdraaien, we gaan vol voor die ene kans. Het zou mooi zijn als ik met de titel afscheid kan nemen", zegt Jansen.

Lees meer:
0 reacties