Janou Levels maakt rentree, VfL Wolfsburg en Bayern bekeren verder

Janou Levels (Bayer Leverkusen) in duel met SGS Essen
Janou Levels (Bayer Leverkusen) in duel met SGS Essen Foto: © BSR Agency

Janou Levels heeft dinsdagavond na maandenlange afwezigheid haar rentree gemaakt bij Bayer Leverkusen. In de bekerwedstrijd viel de Nederlandse verdedigster in de rust in.

Voor Levels waren het haar eerste minuten sinds november. Ze kampte maandenlang met een blessure aan de heup. Dinsdag maakte Levels dus haar rentree bij Bayer Leverkusen, in de bekerwedstrijd tegen SGS Essen. Levels kon een nederlaag niet voorkomen: het duel eindigde in 1-2 en dus is het bekeravontuur van Bayer voorbij.

VfL Wolfsburg en Bayern München wisten wel de volgende ronde te bereiken. Bij Die Wölfinnen, die het opnamen tegen TSG Hoffenheim, begon Fenna Kalma in de basis. Na een halfuur spelen kon de ploeg juichen na een goal van Jule Brand. Alexandra Popp zorgde op slag voor rust voor de 0-2. In de blessuretijd viel ook nog de derde goal, gemaakt door Vivien Endemann. Kalma ging een minuut voor de 0-3 naar de kant.

Dominique Janssen viel in de 62e minuut in, Lynn Wilms kwam in de 86e minuut in het veld. Aan de kant van TSG Hoffenheim bleef Lisa Doorn de gehele wedstrijd op de bank.

Bayern München kende weinig problemen met Carl Zeiss Jena: 0-3. In de eerste helft werden alle drie de goals gescoord. De doelpuntenmakers waren Pernille Harder en Jovana Damnjanovic (tweemaal). Jill Bayings begon bij Bayern op de bank en viel aan het begin van de tweede helft in.

Lees meer:
0 reacties