Jaimy Ravensbergen: "Zo mooi om te laten zien wat ik waard ben"

Jaimy Ravensbergen met de schaal
Jaimy Ravensbergen met de schaal Foto: © BSR Agency

Jaimy Ravensbergen greep uiteindelijk de hoofdrol in de kampioenswedstrijd van FC Twente. Bij haar basisdebuut scoorde de spits direct twee keer en bezorgde ze de Tukkers de titel.

Het leek een bevrijding voor Ravensbergen, die zich terug knokte na een zware knieblessure. De spits maakte eerst haar minuten in de beloftenploeg. Daar scoorde ze regelmatig. "Ik heb een neusje voor de goal, maar je moet natuurlijk wel de bal krijgen en het geluk hebben dat hij er dan invliegt", zegt de 23-jarige Ravensbergen in Sleutelstad.

Op 11 mei maakte ze haar basisdebuut voor FC Twente en was ze twee keer trefzeker. "Zo mooi om te laten zien wat ik waard ben en om zo belangrijk te zijn voor het team. En ook heel mooi om daarna met mijn familie te kunnen vieren", is ze enthousiast. Ravensbergen begint volgende week aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen: "Dat voelt gek, want voor mij was het vorige seizoen nog maar net begonnen. Ik moet blij zijn dat ik weer op het veld sta en plezier heb, dat is nu hoofdzaak. Naast doelpunten maken."

Lees meer:
0 reacties