Jackie Groenen valt geblesseerd uit bij winnend Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain heeft woensdagavond een zege geboekt in de eerste kwartfinale van de UEFA Women's Champions League. Een smet op de 2-1 overwinning op BK Häcken was het geblesseerd uitvallen van Jackie Groenen.

De OranjeLeeuwin begon in de basis, terwijl landgenote Lieke Martens op de bank begon. Aan de zijde van BK Häcken bleef keepster Loes Geurts de gehele wedstrijd op de bank. Paris Saint-Germain kwam in Zweden na 23 minuten spelen op voorsprong. Eva Gaetino was alert bij een rebound en tikte binnen.

BK Häcken gaf niet zomaar op en kreeg vlak voor rust een penalty. Rasul Kafaji zag haar bal gestopt worden door keepster Katarzyna Kiedrzynek, maar de rebound werd alsnog binnen gekopt door Kafaji. Een minuut later moest Groenen, na een tikje, zich laten vervangen. Martens viel in.

Na de pauze werd een treffer van Tabitha Chawinga afgekeurd vanwege buitenspel, maar een kwartier voor tijd was het alsnog raak. Daarmee bezorgde ze PSG de zege en een goede uitgangspositie voor de return van volgende week.

Lees meer:
0 reacties