Jackie Groenen valt geblesseerd af: "Belangrijke speler voor ons"

Jackie Groenen ontbreekt de komende interlandperiode bij de OranjeLeeuwinnen. De middenveldster van Manchester United kampt met een hamstringblessure, zo kwam twee weken geleden aan het licht.

Jackie Groenen ontbreekt bij de OranjeLeeuwinnen
Selectie Oranje bekend: Groenen ontbreekt, Olislagers debuteert Lees ook

Volgens Manchester United kwam Groenen de vorige interlandperiode terug met een lichte hamstringklachten. Ze kwam sindsdien niet meer in actie voor de Engelse topclub en het is nog niet duidelijk hoe lang Groenen buitenspel staat.

"Jammer genoeg mist ze deze interlandperiode door een hamstringblessure", laat bondscoach Mark Parsons weten voor de camera van OnsOranje. "We hopen dat we binnenkort meer weten over haar revalidatie. Ze is een belangrijke speler voor ons. In mijn voorgaande twee trainingskampen zag ik direct welke impact zij de afgelopen jaren op Nederland heeft gehad. We wensen haar het beste."

Jackie Groenen bij de OranjeLeeuwinnen
Jackie Groenen bij de OranjeLeeuwinnen Foto: © Pro Shots

Beerensteyn terug

Parsons kan daarentegen wel weer beschikken over Bayern München-aanvalster Lineth Beerensteyn. "We hebben de laatste tijd niet de mogelijkheid gehad om iedereen fit bij elkaar te hebben, maar het is belangrijk om Lineth weer welkom te heten. Maar ik kijk ernaar uit om iedereen weer te zien en aan de slag te gaan."

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 24 69 60
2 Ajax V 24 48 54
3 PSV V 24 6 43
4 ADO Den Haag V 24 17 39
5 Feyenoord V 24 -8 35
Bekijk de hele stand