Jackie Groenen trots: "Misschien dat het besef dan nog meer komt"

Jackie Groenen bij de OranjeLeeuwinnen
Jackie Groenen bij de OranjeLeeuwinnen Foto: © Pro Shots

Jackie Groenen speelde tegen de Verenigde Staten haar honderdste interland voor Oranje. De middenveldster is trots op deze prestatie en hoopt nog veel meer interlands voor Nederland te kunnen spelen.

"Ik ben heel blij natuurlijk", zegt Groenen op het Instagram-account van OranjeLeeuwinnen. "Dat is echt een een mijlpaal, en ik denk dat in het voetbal gaat altijd alles best wel hard. Het gaat nu ook meteen door naar de volgende wedstrijd. Ik denk dat straks, na het toernooi, misschien het besef nog meer komt. Maar ik ben er wel heel trots op."

Hoe voelt Groenen zich na de zware wedstrijd tegen Amerika? "Ja, een beetje beurs en moe, maar wel helemaal fit. Ik voel me goed, dus ja, ik ben blij met de wedstrijd. Ik denk dat we goed voetbal hebben laten zien op momenten en als we dat nog langer kunnen volhouden, dan doen we het goed."

Had Groenen ooit durven dromen dat ze op het WK in Australië en Nieuw-Zeeland de honderd interlands zou aantikken? "Nee, eerlijk gezegd niet. Ik kwam ook best wel laat bij Oranje, dus ik ben trots dat het toch nog wel best snel gekomen is, voor mijn gevoel. Ik hoop dat er ik er nog heel veel mee mag maken, want het is super bijzonder om hier te zijn.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
9/12
PSV V
14:00
Ajax V
za
9/12
Feyenoord V
16:30
ADO Den Haag V
zo
10/12
Excelsior Rotterdam W
12:15
SC Heerenveen V
zo
10/12
Utrecht W
12:15
Fortuna Sittard W
zo
10/12
Telstar W
12:15
PEC Zwolle V
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 8 20 24
2 Fortuna Sittard W 9 14 19
3 Ajax V 8 12 19
4 PSV V 10 13 17
5 Utrecht W 10 -4 17
6 PEC Zwolle V 9 3 16
7 ADO Den Haag V 9 4 12
Bekijk de hele stand