Jackie Groenen moet tranen bedwingen na mislopen Spelen: "Sorry"

Jackie Groenen
Jackie Groenen Foto: © Pro Shots

Jackie Groenen wilde dolgraag naar de Olympische Spelen is Parijs, maar na de 0-2 nederlaag tegen Duitsland is die droom voorbij. De middenveldster van de OranjeLeeuwinnen hield het na afloop dan ook niet droog voor de camera van ESPN.

"Je wil misschien net iets teveel doen om de situaties op te lossen", begint Groenen bij ESPN. "Je wil jezelf nooit verwijten dat je niet alles hebt gedaan om te winnen. Dat hebben we van tevoren ook besproken. Het klopte gewoon af en toe net niet." Vervolgens kon Groenen de tranen niet meer tegenhouden. "Sorry", zei de middenveldster voor haar emoties.

"De Olympische Spelen is iets waar je als groep naartoe werkt, het is teleurstellend dat je het niet voor elkaar krijgt en terecht niet wint." Er werden veel speelsters gemist, maar daar wil Groenen niets van weten. "Ik denk dat de meiden die er in zijn gekomen het heel goed hebben gedaan."

"Het is alleen wel erg lastig als je continu iets op moet vangen. Dat ligt dus niet aan degene die er in komt maar wel aan dat je weer speelt met nieuwe mensen", aldus Jackie Groenen.

Lees meer:
0 reacties