Jackie Groenen kijkt positief terug: "Zoveel vooruitgang geboekt"

Jackie Groenen (Paris Saint-Germain) in duel met Damaris Egurrola (Olympique Lyon)
Jackie Groenen (Paris Saint-Germain) in duel met Damaris Egurrola (Olympique Lyon) Foto: © BSR Agency

Het seizoen zit er alweer een tijdje op in Frankrijk. Reden genoeg voor Jackie Groenen om voor de camera's van het clubkanaal terug te blikken op het afgelopen voetbaljaar bij Paris Saint-Germain.

De Nederlandse middenveldster ziet enorm veel groei bij de club uit Parijs. "Als ik kijk naar waar we nu staan, vergeleken met waar we in september mee begonnen. We hebben zoveel vooruitgang geboekt, kijkend naar het niveau wat we uiteindelijk bereikten. We zijn natuurlijk ook heel blij dat we de beker hebben gewonnen", zegt Groenen.

Ze had wel gehoopt op meer prijzen, zo geeft ze toe. "Het is altijd een beetje een dubbel gevoel, als je zoveel halve finales en finales bereikt. Dan wil je meer bereiken, dat is duidelijk. We zijn blij met wat we dit seizoen hebben gepresteerd, maar we willen meer. We willen nog mer vooruitgang boeken."

Groenen vervolgt: "Ik denk dat het winnen van de beker en het binnenhalen van prijzen het belangrijkste voor ons was dit seizoen. Maar ik ben ook erg trots op hoe we erin zijn geslaagd om uit een heel moeilijke groep in de Champions League te komen. We begonnen niet goed, maar het is toch gelukt om bovenaan te eindigen."

"Met onze prestatie tegen Lyon in de halve finale, die uiteindelijk niet liep zoals gewenst, hebben we laten zien wat we kunnen", zo is Groenen van mening. "Het gaat eigenlijk alleen om het verfijnen van de laatste details en ik denk dat we klaar zijn om er weer voor te gaan."

Lees meer:
0 reacties