Jackie Groenen drie weken 'out', ook flinke zorgen om Lieke Martens

Lieke Martens in actie namens Paris Saint-Germain
Lieke Martens in actie namens Paris Saint-Germain Foto: © BSR Agency

Het is nog maar de vraag of de OranjeLeeuwinnen in de komende interlandperiode kunnen beschikken over Lieke Martens en Jackie Groenen. Het tweetal van Paris Saint-Germain heeft een blessure opgelopen.

Groenen viel vorige week in de UEFA Women's Champions League-wedstrijd tegen BK Häcken uit. De Nederlandse middenveldster staat zo'n drie weken buitenspel, zo vertelde trainer Jocelyn Prêcheur aan Canal+. Martens viel zondag in in de wedstrijd tegen Montpellier.

De aanvalster begon op de bank en zag haar ploeg op een 0-3 voorsprong komen. In de 55e minuut viel Martens in, maar een kleine tien minuten later moest ze de strijd alweer staken. "Ik vrees dat de blessure van Lieke ernstig is", zei Prêcheur. "Het is een spierblessure in de hamstring en we vrezen voor een scheurtje, zoals bij Jackie Groenen in Zweden. Het is zorgelijk."

De OranjeLeeuwinnen spelen op 5 april de eerste EK-kwalificatiewedstrijd, in en tegen Italië. Op 9 april wacht de wedstrijd tegen Noorwegen in het Rat Verlegh Stadion.

Lees meer:
0 reacties