Jackie Groenen aangeslagen na uitschakeling: "Doet het extra zeer"

Jackie Groenen (Paris Saint-Germain) in duel met Damaris Egurrola (Olympique Lyon)
Jackie Groenen (Paris Saint-Germain) in duel met Damaris Egurrola (Olympique Lyon) Foto: © BSR Agency

Jackie Groenen is zeer teleurgesteld na de uitschakeling van Paris Saint-Germain in de halve finale van de UEFA Women's Champions League. Met de club uit Parijs moest ze zondag de meerdere erkennen in het Olympique Lyon van Daniëlle van de Donk en Damaris Egurrola.

"Dit komt hard aan. Ik denk dat er mogelijkheden hebben gelegen, vandaag en vorige week. Vorige week natuurlijk nog meer dan vandaag", zegt Groenen bij de NOS, doelend op de 2-0 voorsprong die PSG uit handen gaf in de heenwedstrijd. "Er lagen mogelijkheden om te winnen en om door te gaan."

De middenveldster vervolgt: "We weten dat Lyon een goeie ploeg is, maar we weten dat er ook mogelijkheden zijn geweest, dan doet het extra zeer. Ik wil gewoon naar de finale, dat lijkt me logisch", treurt de OranjeLeeuwin. "Ik denk dat we vorige week tachtig minuten van het spel hebben gehad. In deze wedstrijd voelde het oké. Er miste net wat op het einde."

Dat de ploeg uit Parijs in de heenwedstrijd de voorsprong uit handen gaf, kwam hard aan, zo erkent Groenen. "Maar we hebben erover gesproken, wat we anders wilden doen. Maar het hoort ook een beetje bij voetbal. Ik heb op het moment niet het beste antwoord. Het hoort ook bij voetbal. Het is jammer."

Lees meer:
0 reacties