Isa Pothof laat van zich horen: "Moeilijke keuze, maar wel de juiste"

Isa Pothof in actie namens Excelsior
Isa Pothof in actie namens Excelsior Foto: © Pro Shots

Isa Pothof heeft besloten om een punt te zetten achter haar voetbalcarrière. Na tien seizoenen in de Azerion Vrouwen Eredivisie gaat de doelvrouw van Excelsior zich richten op haar maatschappelijke carrière.

Via Instagram laat Pothof van zich horen nadat het nieuws naar buiten kwam. "Dat was het dan.. Na 10 jaar eredivisie heb ik besloten om door te gaan in mijn maatschappelijke carrière en de topsport achter te laten. Een hele moeilijke keuze, maar op dit moment wel de juiste", schrijft de 26-jarige goalie.

Pothof gaat verder: "Ik wil iedereen bedanken die betrokken is geweest in mijn ontwikkeling en mij hebben gemaakt tot wie ik nu ben. Ik wil de trainers bedanken die mij het vertrouwen hebben gegeven en met mij hebben gewerkt. Mijn teamgenoten wil ik bedanken voor de leuke jaren. Dankzij jullie heb ik genoten van ieder moment."

"Ik hoop jullie langs de lijnen te zien en dat we gezellig over voetbal te kunnen kletsen", besluit de doelvrouw, die in clubverband speelde voor ADO Den Haag, Ajax en Excelsior.

Lees meer:
0 reacties