Ingrijpende stap voor Weerden: ''Alles moet je helemaal zelf doen''

Ashleigh Weerden
Ashleigh Weerden Foto: © Orange Pictures

Ashleigh Weerden kijkt met gemengde gevoelens terug op 2020. De aanvalster verliet FC Twente na lange tijd achter zich en maakte de stap naar het Franse Montpellier. In gesprek met Omroep Flevoland gaat ze in op die verhuizing.

"Het was een chaos jaar, aangezien je ineens beseft dat je je laatste wedstrijd voor FC Twente hebt gespeeld. Ik had het niet helemaal mooi afgesloten, gewoon omdat ineens corona uitbrak", blikt Weerden terug op haar vertrek bij FC Twente. "Maar het was ook een mooi jaar, omdat ik een hele mooie stap heb kunnen maken, ondanks deze pandemie. Een beetje van beide", vervolgt de aanvalster, die de verhuizing naar Frankrijk wel ingrijpend vond.

"Het feit dat je je ouders niet dichtbij je hebt... Als er iets is, moet je het helemaal zelf gaan oplossen. Vaak als ik een rottraining had gehad, kon ik even met mijn ouders daarover praten", geeft de OranjeLeeuwin aan. "Of als ik het even niet zag zitten, ging ik eventjes naar huis toe. Dat gaat nu niet. Je kan nu niet eventjes naar huis toe. Je moet het echt uit jezelf gaan zoeken. Alles moet je helemaal zelf doen, dat is anders", besluit Weerden.

Lees meer:
0 reacties