"Ik denk dat Van de Ven goed genoeg is om belangrijk te zijn"

Zoï van de Ven juicht na een goal namens Feyenoord
Zoï van de Ven juicht na een goal namens Feyenoord Foto: © Orange Pictures

Zoï van de Ven kan dit seizoen een belangrijke schakel worden bij Feyenoord, zo denkt Claudia van den Heiligenberg. De 24-jarige aanvallende middenveldster scoorde vorige week nog de 2-1 tegen FC Utrecht (4-2 verlies voor Feyenoord).

"Ik denk dat zij goed genoeg is om belangrijk te zijn voor dit Feyenoord. Dat laat ze ook zien met de aansluitingstreffer tegen FC Utrecht, waar ze echt de kwaliteiten heeft om zo'n doelpunt te maken. Het is niet de eerste keer dat ze dat doet", zegt Van den Heiligenberg in de uitzending van ESPN.

De analist verwacht wel het een en ander van Van de Ven: "Ik denk zeker wel dat zij heel belangrijk kan zijn in de zin van als het moet er staan en opstaan. Het is wel een speelster die ook aan de bal veel kan brengen, creativiteit. Maar ze is ook echt een werker. In die zin denk ik dat ze een belangrijke schakel is voor Feyenoord", aldus de voormalig voetbalster, die Van de Ven het liefst ziet als aanvallende middenveldster.

"Ze brengt zoveel creativiteit, ze is zo goed aan de bal. Ze gaat ook steeds meer de duels spelen. Toen ze wat jonger was, miste ze nog wel eens iets aan kracht, dat weet ze nu beter te compenseren. Ook dat werken, de werklust heeft ze absoluut", weet Van den Heiligenberg.

Lees meer:
0 reacties