Huwelijksaanzoek Martens liep bijna fout: "Beetje ongemakkelijk"

Lieke Martens bij haar afscheid
Lieke Martens bij haar afscheid Foto: © BSR Agency

Lieke Martens is inmiddels alweer een jaar getrouwd met Benjamin van Leer. De voormalig voetballer vroeg de 31-jarige aanvalster in 2021 ten huwelijk, al verliep het aanzoek niet helemaal soepel.

Dat vertelt het stel in het tv-programma Rooijakkers Over De Vloer. "Het waren hele mooie, hoge trappen. Hij dacht van: 'Oh, dan komen we beneden aan en dan lopen we mooi naar boven, naar binnen'. Maar dat gebeurde andersom. Hij wilde mij precies voor dat gebouw, daar beneden, mij ten huwelijk vragen", blikt Martens terug.

Ze vertelt verder: "Maar we komen daar aan en hij zei: 'Kom, we lopen die trappen af'. Ik zei: 'Ik ga geen trappen lopen, ben je wel helemaal lekker?!'. Volgens Van Leer 'leek er geen einde aan de trappen te komen'. "Het werd gewoon een beetje ongemakkelijk", geeft Martens toe.

"Wij hebben nooit ongemakkelijke momenten, helemaal niet. Maar ik liep heel langzaam van die trap af, want ik wilde die trap niet af", zegt de Limburgse. "Ik moest haar bijna meesleuren. Bijna dacht ik: 'Laat maar zitten'", aldus Van Leer. Uiteindelijk volgde er wel een 'ja' en in de zomer van 2023 trouwden de twee in Spanje.

Lees meer:
0 reacties