Hulst bedankt ploeggenoot: "Lief dat ze niet zelf het tikje gaf"

Charlotte Hulst (Fortuna Sittard) scoort de 2-1 tegen Feyenoord
Charlotte Hulst (Fortuna Sittard) scoort de 2-1 tegen Feyenoord Foto: © Pro Shots

Fortuna Sittard boekte zondag de tweede zege van het seizoen. Op bezoek bij Feyenoord won de ploeg van coach Roger Reijners met 3-1.

Charlotte Hulst was daarbij belangrijk. Ze gaf de assist bij de 1-1 van Jarne Teulings en maakte vier minuten later zelf de tweede Limburgse goal. "Ik heb m’n actie nog niet teruggezien, maar ik ging er goed langs. Ik hoorde Jarne schreeuwen voor het doel en gaf hem eigenlijk blind voor", zegt de aanvalster bij De Limburger over haar assist.

"Het begin van de eerste helft was minder van onze kant, maar daarna waren we sterker en dominant", vervolgt Hulst, die na haar assist zelf dus ook trefzeker was. "Ik raakte de bal niet goed, een beetje met de punt, en viel vervolgens. Ik dacht dat ‘ie er niet in zou gaan, maar zag hem uiteindelijk heel langzaam over de lijn gaan."

"Het leek in slow motion te gaan. Het was lief van Hildur (Antonsdóttir red.) dat ze bal liet lopen en niet zelf het laatste tikje gaf, daar heb ik haar nog wel even voor bedankt", vertelt de aanvalster. Ze is blij met de start van Fortuna. "Het is lekker om zo goed te beginnen aan de competitie. Vorig seizoen was de start stroef, ook omdat we nog aan elkaar moesten wennen, maar nu staan we er direct."

Lees meer:
0 reacties