Huijsmans: "Het is helaas niet het einde waar ik op had gehoopt"

Lieke Huijsmans
Lieke Huijsmans Foto: © Orange Pictures

Lieke Huijsmans neemt afscheid van de Azerion Vrouwen Eredivisie. De speelster van Excelsior geeft op Instagram aan dat het 'tijd is voor nieuwe uitdagingen'.

De 19-jarige verdedigster speelde de afgelopen jaren voor Excelsior. Afgelopen seizoen kwam ze niet in actie in de Azerion Vrouwen Eredivisie namens de Kralingers. "Dit was het dan.... mijn laatste seizoen in de Eredivisie Vrouwen. Het is helaas niet het einde waar ik op had gehoopt en voor heb gewerkt. Maar ik koester de herinneringen aan de mooie wedstrijden die ik heb mogen spelen op dit niveau", schrijft Huijsmans.

Ze gaat verder: "Ik heb als persoon ontzettend veel geleerd. Ik ben dankbaar voor de mooie momenten die ik heb beleefd en de lessen die ik heb geleerd tijdens de zware momenten. Voor mij had dit avontuur nog veel langer mogen doorgaan, maar dat heb je helaas niet altijd zelf in de hand."

"Ik wil graag iedereen bedanken die mij in dit avontuur hebben gesteund en gesupport. Nu is het tijd voor nieuwe uitdagingen met mijn rugzak vol waardevolle lessen en ervaringen", aldus Huijsmans.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr
6/10
AZ W
19:30
Fortuna Sittard W
vr
6/10
Excelsior Rotterdam W
19:30
FC Twente V
vr
6/10
PEC Zwolle V
19:30
PSV V
za
7/10
Feyenoord V
14:00
Ajax V
zo
8/10
SC Heerenveen V
12:15
ADO Den Haag V
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Fortuna Sittard W 3 9 9
2 Utrecht W 3 4 9
3 PSV V 3 9 7
4 FC Twente V 2 9 6
5 Ajax V 2 2 4
6 AZ W 3 -3 4
7 PEC Zwolle V 3 -2 3
Bekijk de hele stand