Hoogendijk deelt zeer treurig nieuws: "We gaan hier bovenop komen"

Anouk Hoogendijk
Anouk Hoogendijk Foto: © Orange Pictures

Anouk Hoogendijk is opnieuw bezig een miskraam te verwerken. Dat treurige nieuws deelt ze op haar Instagram. De oud-speelster van Ajax kreeg twee geleden een zoon, maar daar moest ze al gauw afscheid van nemen.

"14 weken zaten wij op een roze wolk, wat waren wij gelukkig! Begin juni zou Sonny een broertje krijgen", schrijft Hoogendijk. "In plaats daarvan ging het niet goed en ben ik hier bevallen. Drie dagen ziekenhuis met veel teveel bloedverlies en uiteindelijk daardoor ook nog een spoedoperatie. Naast dat het mentaal een enorme klap is, is het lichamelijk ook veel heftiger dan verwacht. Op beide vlakken heb ik even tijd nodig.

Hoogendijk vervolgt: "Dit was helaas al de tweede keer dit jaar dat het misging. Eerder hoorden we na acht weken zwangerschap dat het een miskraam was en heeft het zes weken geduurd om alles goed m'n lichaam uit te krijgen. Ik heb altijd een droom gehad om moeder te worden en ik ben super gelukkig dat die droom is uitgekomen. Een andere droom is altijd geweest om twee kindjes kort na elkaar te mogen krijgen. Die droom moeten wij op dit moment laten varen."

De voormalig prof twijfelde om het nieuws naar buiten te brengen. "Het liefst sluit ik mezelf nu wekenlang op en verstop ik me lekker onder mijn dekens. Maar ik weet dat er helaas velen zijn, die met dit soort tegenslagen te maken krijgen. Ik denk dat het goed is dat we dat bespreekbaar maken en elkaar daarin steunen."

"Daarnaast wil ik ook niet doen alsof het goed met me gaat, terwijl dat nu even niet zo is. Dat kost energie en die heb ik nu niet. Ondanks alles weet ik dat we sterk zijn en een prachtige zoon hebben, waar we ontzettend dankbaar voor zijn. We gaan hier bovenop komen", aldus Hoogendijk.

Dankzij Vrouwenvoetbalnieuws krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd bij een zege van Feyenoord bij SC Heerenveen (6x), PSV tegen Go Ahead Eagles (5x) en Ajax tegen Fortuna Sittard (4x). Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties