Hermans: "Het is leuk dat je scoort, maar je staat met lege handen"

Felice Hermans bij Telstar
Felice Hermans bij Telstar Foto: © Pro Shots

Telstar scoorde zondag het eerste doelpunt van het seizoen, maar het was niet genoeg voor de drie punten. Captain Felice Hermans opende de score tegen FC Utrecht, dat uiteindelijk met de overwinning op zak naar huis ging.

"Het is mooi dat we eindelijk scoren. Uit een corner, dat is misschien wel een kracht van mij of van ons. Dat is heel fijn, maar uiteindelijk koop je er niks voor", reageert Hermans bij ESPN. "Het is zonde. Het is leuk dat je scoort, dat moeten we meenemen, daarop moeten we bouwen. Maar je staat met lege handen."

Telstar maakte het koploper FC Utrecht aardig lastig. "Ik moet heel eerlijk zeggen: ik vind FC Twente veel beter dan dit. Het is nu de koploper, het is leuk dat wij mee kunnen, dat we scoren, dat we kansen creëren en het ze moeilijk kunnen maken. Dat is positief", aldus Hermans.

Waar de Witte Leeuwinnen momenteel staan? "Je ziet dat we niet mee kunnen doen voor de koppositie, maar ik denk dat we wel leuk mee kunnen voetballen met alle ploegen. We kunnen het alle ploegen moeilijk maken, dat is heel fijn. Dan gaan we vanzelf punten verzamelen", besluit de captain.

Lees meer:
0 reacties