Heineken actief rondom CL en EK's: ''Voorvechter van voetbal''

Heineken sponsor 61278a6d1341d
Heineken sponsor 61278a6d1341d

Heineken heeft zich verbonden aan de UEFA Women's Champions League, het EK van 2022 en het EK van 2025. Dat heeft het merk vandaag bekendgemaakt.

Heineken zal rondom die sportevenementen diverse activaties inzetten. "Ons doel is om consumenten over de hele wereld geweldige momenten te bezorgen en onze sponsor platformen zijn de ideale manier om in verbinding te komen met fans en hun fanbeleving verder te versterken", zegt Bram Westenbrink, Global Head Heineken.

"Door onze partnerships in voetbal uit te breiden met de UEFA Women's Champions League en UEFA Women's EURO 2022 en 2025, maken we meer zinderende ervaringen mogelijk voor iedereen", aldus Westenbrink. Nadine Kessler, Chief of Women’s Football bij UEFA: "We zijn heel blij dat we ons fantastische 25-jarige partnership met Heineken uitbreiden met de UEFA Women's Champions League en UEFA Women's EURO 2022 en 2025. Het laat zien dat Heineken zich blijft inzetten als voorvechter en supporter van het Europese voetbal, zowel bij de vrouwen als bij de mannen. En ook de geweldige fans, spelers en coaches support die deze toernooien zo speciaal maken."

De samenwerking van Heineken met het UEFA vrouwentoernooi loopt tot het einde van het seizoen 2024/25. De samenwerking biedt Heineken extra mogelijkheden op het gebied van ticketing, hospitality, branding en schenkrechten, evenals digitale fanactivaties zoals de 'Heineken Goal of the Round'. Ook in het stadion zijn er activaties en ervaringen voor fans zoals de 'Heineken Best Seat in the House'.

Naast de overeenkomst met de UEFA-toernooien, heeft Heineken ook een overeenkomst gesloten met W Series, het internationale single-seater autoportkampioenschap voor 's werelds beste vrouwelijke coureurs,

Lees meer:
0 reacties