Hassani over toekomst: "Ik hoop deze zomer een transfer te maken"

Samya Hassani waagt een poging in de wedstrijd tussen Excelsior en Telstar
Samya Hassani waagt een poging in de wedstrijd tussen Excelsior en Telstar Foto: © BSR Agency

Samya Hassani speelde twee jaar geleden nog met Marokko in de finale van de Afrika Cup. Nu de Leeuwinnen van de Atlas het opnemen tegen Tunesië in de strijd om een ticket voor de Olympische Spelen, is de smaakmaakster van Telstar niet van de partij.

"Helaas zit ik niet bij de selectie deze keer. Ik moet presteren bij Telstar en keihard werken om een plaats te veroveren", zegt Hassani in gesprek met NH Nieuws. De aanvalster hoopt dat Marokko er uiteindelijk in slaagt om het ticket te pakken. "Als ik uiteindelijk geselecteerd wordt voor de Olympische Spelen ben ik heel erg blij. Het geeft aan dat hard werken wordt beloond."

"Acht jaar geleden had ik niet durven dromen van de Olympische Spelen. Hopelijk komt die droom nu toch uit", zegt de Witte Leeuwin. Om bij te selectie te komen, moet Hassani presteren bij Telstar: "Persoonlijk gaat het goed. Ik blijf mezelf ontwikkelen en ben gelukkig blessurevrij. Met Telstar willen we dit seizoen niet laatste eindigen en nog wat stijgen op de ranglijst."

Afgelopen seizoen had Hassani kunnen vertrekken, maar koos ze voor een langer verblijf in Velsen-Zuid. Mogelijk komt het komende zomer wel van een transfer. "Ik hoop deze zomer een transfer te maken, maar als dat niet gebeurt ben ik bij Telstar ook op mijn plek. We gaan het zien."

Lees meer:
0 reacties