Gwyneth Hendriks vol vertrouwen: "PSV zit weer op de juiste weg"

Gwyneth Hendriks maakte vrijdag bekend haar contract te verlengen tot 2028. Ze bespreekt de ontwikkeling van het team en haar hoop voor de toekomst.

"Ik denk dat je het voetballende gedeelte nu al heel goed ziet", vertelt Hendriks in gesprek met PSV TV over de ontwikkeling die PSV doormaakt. Ze merkt op: "Ik denk dat we nu in de topwedstrijden al veel meer mee kunnen en laten zien dat we niet onderdoen aan de top van Nederland. We hebben een super goede en hele jonge spelersgroep en een nieuwe coach. Ik denk dat alles aan het begin even op z'n plek moest vallen."

"Nu hebben we een steady derde plek met Fortuna Sittard achter ons. Dat hebben we met elkaar bereikt. We zijn er nog lang niet. We willen uiteindelijk ook om de prijzen gaan meedoen. Voor dit seizoen hebben we nog een Eredivisie Cup om voor te gaan. We hadden het misschien beter willen afsluiten, maar uiteindelijk zijn we ergens mee begonnen. Ik denk dat heel Nederland kan zien dat PSV er weer is."

"Ik hoop dat er nog wel wat meiden gaan volgen en dat we uiteindelijk iets heel moois neer kunnen gaan zetten", zegt Hendriks over haar contractverlenging. Ze voegt toe: "Ik denk dat iedereen die nu bij PSV speelt en de mensen die er werken, gewoon weten wat voor een mooie club het is. Ik zeg op naar die prijzen", sluit Hendriks glimlachend af.

Lees meer:
0 reacties