Groenen zag zwakte Ajax: "Hebben we goed gebruik van gemaakt"

Jackie Groenen namens Paris Saint-Germain in het duel met Ajax
Jackie Groenen namens Paris Saint-Germain in het duel met Ajax Foto: © BSR Agency

Jackie Groenen is dik tevreden met de 3-1 zege op Ajax. Paris Saint-Germain staat er ineens weer goed voor in de Champions League-poule.

In Amsterdam gingen de Fransen nog verrassend met 2-0 onderuit. "In de ArenA hadden we totale offday, maar vandaag hebben we laten zien wat we kunnen", reageert Groenen na afloop voor de camera bij NOS. "We hebben gewoon goed gepresteerd. Fijn om terug te komen in de poule, het gaat spannend worden volgende week."

De Oranje-international is wel onder de indruk van de club uit Amsterdam. "Ik vind Ajax een superleuke, agressieve ploeg met jonge meiden. Dat is lastig om tegen te voetballen, maar vandaag hebben wij kunnen laten zien dat ze ook veel ruimtes laten vallen", zag de middenveldster. "Daar hebben we goed gebruik van gemaakt."

In Parc de Princes was de sfeer uitstekend. "Ze zijn er eigenlijk altijd, ze zijn geweldig", aldus Groenen over de Franse supporters. "Ik heb als vrouwenvoetballer nog nooit bij een club gespeeld waar de harde kern zo uitrekt voor wedstrijden. Dat brengt sfeer in het stadion en hopelijk ontwikkelt zich dat verder."

Lees meer:
0 reacties