Groenen na nipte nederlaag PSG: "Dat had het verschil kunnen maken"

Paris Saint-Germain verloor woensdagavond in de kwartfinale van de UEFA Women's Champions League met 0-1 in eigen huis van Wolfsburg. Namens de Duitse club scoorde Dominique Janssen een penalty en dus het winnende doelpunt. PSG-speelster Jackie Groenen baalt van de nederlaag.

"We creëerden kansen - vooral in de eerste helft - maar het wordt moeilijker als je zo vroeg met tien man komt te staan", zegt Groenen in gesprek met de UEFA . "Misschien hadden we er één of twee kunnen scoren in de eerste helft en dat had het verschil kunnen maken." De middenveldster vervolgt: "Vanavond speelden we geen slechte wedstrijd, in tegenstelling tot anderen op het veld naar mijn mening", aldus Groenen. Paris Saint-Germain hoopt in Duitsland tijdens de return het tij te keren, om alsnog door te stomen naar de halve finales van de Champions League.

@Jackie_10_ : « Ce soir on n’a pas fait un mauvais match, contrairement à d’autres sur le terrain selon moi » #Arbitrage #VAR #PSGWOL @UWCL @PSG_Feminines pic.twitter.com/1wjeOG96g5 — Romain Balland (@RomBalland) March 22, 2023

Lees meer: