Groenen komt met positieve update: "Denk wel dat ik fit ga zijn"

Jackie Groenen aan de bal namens Paris Saint-Germain
Jackie Groenen aan de bal namens Paris Saint-Germain Foto: © BSR Agency

Jackie Groenen is op de weg terug. De Nederlandse middenveldster staat al een tijdje buitenspel vanwege een spierblessure, maar kan binnenkort haar rentree maken. Dat vertelde Groenen woensdagavond bij RTL 7, voorafgaand aan de wedstrijd tussen de mannen van Paris Saint-Germain en FC Barcelona.

"Ik ben nog geblesseerd. Maar ik ben wel aan het terugkomen. Ik ben al ver in de revalidatie. We hebben volgende week de halve finale van de Champions League (tegen Olympique Lyon, red.). Ik denk wel dat ik fit ga zijn voor die wedstrijd", geeft Groenen een positieve update. "Het gaat goed. Ik denk wel dat ik minuten ga maken. Als het goed is en alles verloopt zijn gangetje, dan ga ik spelen."

De middenveldster maakte in 2022 de overstap van Manchester United naar Paris Saint-Germain. Een snelle move, zo blikt ze daarop terug. "Ik zat eigenlijk goed op mijn plek bij Man U. Ik had het daar ook goed naar mijn zin. Maar een van de redenen dat ik wilde wisselen was Champions League spelen. PSG is een club die al heel lang meedoet bij de vrouwen in de Champions League."

"Ze kwamen vrij last minute. Ik heb echt de laatste dag van de transferwindow mijn koffers moeten pakken", zegt Groenen. "Ik ben nu anderhalf jaar hier, het gaat hartstikke goed. Ik ben tevreden. Het leven in Parijs bevalt goed, ik heb het goed naar mijn zin. De club is leuk, het niveau is goed, de stad is heel mooi. Ik ben helemaal op mijn plekje", klinkt het.

Lees meer:
0 reacties