Samenvatting: Groenen boekt ruime CL-zege met Paris Saint-Germain

Jackie Groenen en Paris Saint-Germain hebben de eerste drie punten van de UEFA Women's Champions League binnen. Woensdagavond werd Vllaznia met 5-0 verslagen.

Groenen begon in de basis in het Champions League-duel, waar Lieke Martens ontbrak vanwege knieklachten. Vlak voor rust kwam Paris Saint-Germain op voorsprong. Grace Geyoro brak de ban namens de Franse ploeg. Nog voor de pauze viel de 2-0: Matilda Gjergji scoorde een eigen doelpunt.

Na de pauze scoorde de ploeg uit Parijs nog drie keer. Groenen maakte dat niet meer mee: zij ging na 52 minuten naar de kant. Ramona Bachmann benutte niet veel later een penalty, waarna Sandy Baltimore de vierde goal van de avond maakte. Magnaba Folquet bepaalde de eindstand in de 85e minuut op 5-0.

Scoreverloop:
39' 1-0
Grace Geyoro
44' 2-0 Matilda Gjergji (e.d.)
60' 3-0 Ramona Bachmann (p.)
76' 4-0 Sandy Baltimore
85' 5-0 Magnaba Folquet

Opstelling Paris Saint-Germain: Bouhaddi, Lawrence, Ilestedt, Cascarino (66' Georgieva), Karchaoui, Geyoro, Hamraoui, Jean-François (66' Folquet), Bachmann (88' Ngueleu), Baltimore, Groenen (52' Traore)

Opstelling Vllaznia: Williams-Mosier, Gjini, Maliqi, Gjergji, Ramadani (79' Davidson), Cavanaugh (86' Kodra), Franja, Berisha, Baska (46' Saranovic), Doci, Shala (78' Borci)