Transfer voor Martens? "Zou al een contract hebben getekend"

Lieke Martens
Lieke Martens Foto: © Pro Shots

Lieke Martens speelt al sinds 2017 bij FC Barcelona. Aankomende zaterdag speelt ze met haar team de finale van de Champions League in Turijn tegen Olympique Lyon. In aanloop naar deze wedstrijd komen er wat geruchten over een transfer van de buitenspeelster los, dat meldt Voetbal International.

"Treedt Martens in de voetsporen van Lionel Messi?", vraagt Iwan van Duren zich in de Voetbal International af. "Volgens Franse media wel. De Limburgse superster zou al een contract hebben getekend bij Paris Saint-Germain." De Parijzenaren sneuvelden in de halve finale van de Champions League. "Volgend seizoen moet dat beter. En dus moet Martens komen."

Barcelona zou van niets weten en kamp Martens houdt wijselijk hun mond. "Haar zaakwaarnemer Tim Vrouwe reageert ook verbaasd. Hij blijkt haar zaakwaarnemer trouwens niet meer te zijn en weet niet wie nu dan wel haar belangen behartigt." Dat blijkt Robert Geerlings te zijn, maar ook hij wil niks kwijt over de transfer.

In Barcelona is men wel verrast om de keuze van Martens. "Mooier dan Barcelona wordt het anno 2022 toch niet als voetbalster? Als een soort globetrotters reizen de speelsters met een dreamteam de velden af om de ene na de andere voetbalshow te geven. In eigen competitie wonnen ze alle wedstrijden."

Of Martens de stap naar Parijs gaat maken? "De komende weken zal het wel duidelijk worden of Martens komend seizoen in Parijs of Barcelona zal spelen. Net zoals dan meer duidelijk zal zijn over de aanhoudende geruchten dat Vivianne Miedema komende zomer richting Barcelona vertrekt", aldus Van Duren.

Lees meer:
0 reacties