Gertjan Verbeek oppert spelregelwijziging: "Het is verschrikkelijk"

Gertjan Verbeek wil een spelregelwijziging in het vrouwenvoetbal. Hij stoort zich aan het feit dat veel hoge ballen in het doel verdwijnen aangezien de keepsters te klein zijn, ook op het hoogste niveau. Dat laat hij weten in De Ooosttribune waar Jan van Staa en Tijmen van Wissing ook zijn aangeschoven.

Jan van Staa snapt niet goed wat de vrouwen van FC Twente hebben op bepaalde momenten. Van Staa: "Het verbaast met dat ze in die grote wedstrijden er opeens niet staan, net als in de Champions League. Is dat faalangst? Je kan er van alles bij bedenken. Maar tegen Telstar jongens, hou nou toch eens op. Je hebt ze gezien, we weten allemaal het niveau. Trouwens, er zit wel een aardige kop op, op die dame van Fortuna?", waarna Van Wissing reageert. "Zag je die keepster er onderdoor gaan, die er ook totaal niet fit uitziet...".

Van Staa roept vervolgens: "Ik ga toch gewoon uit van die huldiging, Enschede is er klaar voor!", waarna de ook aangeschoven Gertjan Verbeek terugkomt op keepsters in het vrouwenvoetbal. "Als je een beetje een slimme coach bent dan zeg je schiet die balletjes net onder de lat, want ze komen er niet bij. Toen ik van een klein veld naar een groot veld ging had je een dubbele lat. Die werd erin gehaakt en had je vierkante palen, dat is al zolang geleden en zegt ook wat over mij. Die goal die is te groot voor de keepsters. Of ze zijn te klein voor de goal, ze gaan er allemaal in die hoge ballen. Het is verschrikkelijk."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
28/09
Utrecht W
14:00
Excelsior Rotterdam W
za
28/09
Feyenoord V
14:00
AZ W
za
28/09
SC Heerenveen V
16:30
ADO Den Haag V
zo
29/09
Ajax V
12:15
PEC Zwolle V
zo
29/09
PSV V
12:15
Telstar W
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 ADO Den Haag V 0 0 0
2 Ajax V 0 0 0
3 AZ W 0 0 0
4 Excelsior Rotterdam W 0 0 0
5 FC Twente V 0 0 0
6 Feyenoord V 0 0 0
7 Fortuna Sittard W 0 0 0
Bekijk de hele stand