Fresia Cousiño Arias: "Bij hem moet je wel echt scherp zijn"

Fresia Cousiño Arias is inmiddels alweer enkele jaren actief voor ESPN. Wekelijks interviewt ze spelers en coaches. In het programma Matchday vertelt ze wat ze het leukste vindt.

"Ik interview wel het liefst gewoon spelers die je een beetje kunnen verrassen en een open houding hebben", zegt Cousiño Arias. Een andere tafelgast noemt vervolgens de naam van Brian Brobbey, wat zorgt voor een lach bij de presentatrice. "Brobbey is iets lastiger, maar dat levert wel altijd iets leuks op. Je moet bij hem wel echt scherp zijn, want je weet niet wat het gaat brengen."

"Quilindschy (Hartman, red.) is leuk om te interviewen, Bryan Linssen is leuk om te interviewen. Het zijn spelers die of heel serieus uit de hoek kunnen komen, of je kan even een grapje met ze maken. Ze willen zelf ook naar je luisteren, dus dan is het ook meer een gesprek", vervolgt Cousiño Arias.

Ze vindt het fijn om daadwerkelijk een gesprek te voeren met de spelers: "Soms heb je niet echt het gevoel dat je echt een gesprek aan het voeren bent. Dan stel ik mijn vragen, maar heeft iemand zijn antwoorden ook al paraat."

Lees meer:
0 reacties