'Franse speelsters PSG beschuldigd van bedreiging en intimidatie'

Kheira Hamraoui
Kheira Hamraoui Foto: © Pro Shots

Volgens L'Equipe heeft de advocaat van speelster Kheira Hamraoui een brief gestuurd naar de clubleiding van Paris Saint-Germain. De middenveldster zou zich niet veilig voelen bij de club.

Hamraoui werd op 4 november aangevallen door twee gemaskerde mannen toen zij thuis met de auto werd afgezet door teamgenote Aminata Diallo. "De mannen trokken me op de grond en probeerden met een ijzeren staaf bewust op mijn been te slaan", aldus Hamraoui in een politieverklaring.

Diallo zou het plan van de aanval op haar ploeggenote hebben bedacht, maar ontkent dit. De vrouwen zijn teamgenoten en concurrenten bij PSG en de Franse nationale ploeg. Hamraoui kampt nog steeds met klachten na de aanval.

"Hamraoui is het slachtoffer van intimidatie en bedreiging door teamgenoten Diallo, Diani en Kakoto. Dit gedrag zorgt ervoor dat de werkomstandigheden van mijn speelster zijn verslechterd en dat haar professionele carrière in gevaar wordt gebracht", aldus de advocaat van Hamraoui.

"Er heerst een grappige sfeer binnen de spelersgroep, waar meerdere speelsters de kant van Diallo kiezen zolang het proces nog loopt", gaat de advocaat verder, die het stilzwijgen van de club betreurt. "PSG moet een einde maken aan het bedreigen en intimideren van Hamraoui om haar mentale en fysieke gezondheid te behouden."

Lees meer:
0 reacties