FOTO'S | OranjeLeeuwinnen trainen met Jong Oranje in Marbella

Andries Jonker en Arvid Smit op een training van de OranjeLeeuwinnen
Andries Jonker en Arvid Smit op een training van de OranjeLeeuwinnen Foto: © BSR Agency

De OranjeLeeuwinnen hebben maandag de eerste training in Spanje afgewerkt. De ploeg van bondscoach Andries Jonker verblijft momenteel in Marbella, waar de Leeuwinnen de puntjes op de spreekwoordelijke i gaan zetten voor de alles-of-niets-wedstrijd tegen Spanje van aanstaande vrijdag.

Maandag reisden de speelsters af naar de Spaanse stad, waar later op de dag direct een training op het programma stond. De selectie van Jonker trainde op de velden van het Marbella Football Center samen met de Jong OranjeLeeuwinnen.

Oranje verblijft tot en met woensdag in Marbella en zullen die namiddag vertrekken richting Sevilla. Daar staat vrijdag 23 februari de halve finale van de Nations League tegen Spanje op het programma. Als de OranjeLeeuwinnen weten te winnen van wereldkampioen Spanje, plaatsen ze zich voor de Olympische Spelen in Parijs.

Mocht Nederland verliezen, dan bestaat er nog een tweede kans via de troostfinale. Daarvoor moet Frankrijk in de andere halve finale van Duitsland winnen. Oranje speelt de finale of de troostfinale in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Een deel van de voorbereiding op die wedstrijd vindt ook nog plaats in Marbella. Op maandag 26 februari keert de ploeg van Jonker terug in Nederland, twee dagen later wacht het duel in Friesland.

Lees meer:
0 reacties