FOTO'S | OranjeLeeuwinnen melden zich voor EK-kwalificatieduels

De OranjeLeeuwinnen voorafgaand aan het duel met Noorwegen
De OranjeLeeuwinnen voorafgaand aan het duel met Noorwegen Foto: © Pro Shots

De OranjeLeeuwinnen zijn weer samen. De selectie van bondscoach Andries Jonker verzamelde zich maandag in Wolfheze, waar de komende dagen de voorbereiding op het tweeluik met Finland plaats zal gaan vinden.

Zo meldden Jackie Groenen en Daphne van Domselaar, die eerder kampten met blessures, zich weer bij Oranje. Ook Esmee Brugts, die zaterdag de UEFA Women's Champions League won met FC Barcelona, is van de partij. Wie zich maandag niet meldden bij de Leeuwinnen, waren Kerstin Casparij, Romée Leuchter, Lize Kop en Caitlin Dijkstra.

Zij meldden zich geblesseerd af. Jonker heeft Marit Auée, verdedigster van FC Twente, Feyenoord-keepster Jacintha Weimar, Ilse van der Zanden (FC Utrecht) en VfL Wolfsburg-spits Fenna Kalma bij de selectie gehaald. Oranje speelt op 31 mei eerst thuis tegen Finland. Op Het Kasteel in Rotterdam wordt er om 20:45 uur afgetrapt. Op 4 juni wacht vervolgens de uitwedstrijd tegen Finland. Dat duel wordt gespeeld in het Tammela Stadion in Tampere, een stad in het zuidwesten van Finland.

Lees meer:
0 reacties