FOTO | Van de Sanden deelt emotioneel bericht: "Vormden één team"

Shanice van de Sanden op het trainingsveld van de OranjeLeeuwinnen
Shanice van de Sanden op het trainingsveld van de OranjeLeeuwinnen Foto: © BSR Agency

Shanice van de Sanden heeft deze week een emotioneel bericht geplaatst op Instagram. Bij een drietal foto's blikt de aanvalster terug op de dag dat haar vriendin Tatjana beviel van hun dochtertje Haló.

"Een van de mooiste dagen uit mijn leven, waar ik de liefde van mijn leven één zag worden met haar lichaam, waar ik rust zag zonder angst, waar ik kracht zag zonder zwakte, waar ik zoveel liefde voelde dat bleef groeien", begint Van de Sanden haar bericht. "Het is een dag waar je samen naartoe leeft maar niet wetende wat, waar en wanneer precies?! Ik kan geen andere woorden vinden dan liefde, respect en bewondering die ik heb voor jou."

"Terwijl je van ons meisje aan het bevallen was, nam je tegelijkertijd al mijn angsten weg... (iets wat ik bij jou hoorde te doen, “dacht ik”). Jouw kalmte bracht mij rust, waardoor we één team vormden samen. Ik kan nog steeds niet geloven hoe je op eigen kracht, mijn mooiste geschenk ter wereld bracht", zijn de liefdevolle woorden van de OranjeLeeuwin.

Ze besluit: "Ik ben dankbaar dat ik door jou andere vrouwen kan vertellen hoe mooi een bevalling kan zijn als je angst kan omzetten in overgave en vertrouwen. Want we kennen allemaal de angst voor het onbekende, en dat het ons vaak leidt naar onze zwaktes. Daarom ben ik dankbaar en trots dat jij mij hebt laten zien dat het je kan brengen naar rust en kracht. Ik hou van je."

Van de Sanden en Tatjana werden in november vorig jaar trotse ouders van dochtertje Haló Blu van de Sanden.

Lees meer:
0 reacties