FOTO | Ripa en Smits presenteren opvallend nieuw uittenue van PSV

Chimera Ripa, Ismael Saibari en Joëlle Smits presenteren het nieuwe uittenue van PSV
Chimera Ripa, Ismael Saibari en Joëlle Smits presenteren het nieuwe uittenue van PSV Foto: © Screenshot PSV

PSV heeft vrijdagochtend het nieuwe uittenue voor komend seizoen gepresenteerd. De club uit Eindhoven kiest, in samenwerking met Puma, voor een donker shirt met opvallende felle kleuren.

Een verwijzing naar het testbeeld van Philips, zo geeft PSV aan op de clubwebsite. "Onze founding father die onlosmakelijk verbonden is met de opkomst van voetbal op TV. Televisie-uitzendingen zijn niet meer weg te denken uit het moderne voetbal. Het maakt een duel groter dan het stadion en geeft fans de kans wedstrijden te volgen door heel Europa en daarbuiten."

"Wat nu vanzelfsprekend is, was ooit evolutionair. Een innovatie die, zoals wel vaker, werd gestuwd vanuit Eindhoven. Met de allereerste uitzending van een voetbalwedstrijd, gaven zij kleur aan voetbal op TV. En die wedstrijd? Die werd gespeeld tussen PSV en Eindhoven", zo schrijft de club.

"Het uittenue voor 2024-2025 is gebaseerd op het testbeeld, dat een iconische status in de TV-geschiedenis verwierf. Tegelijkertijd kijken Puma en PSV met het design naar de toekomst en naar de nieuwe generatie. De innoveerders van de toekomst", aldus PSV. Namens de vrouwentak showen Chimera Ripa en Joëlle Smits het nieuwe uittenue. 

Lees meer:
0 reacties