Fortuna wil Champions League in: "Dit is waar we mee bezig zijn"

Roger Reijners
Roger Reijners Foto: © Pro Shots

Roger Reijners wil met Fortuna Sittard de Champions League in. De Limburgse club heeft die ambitie uitgesproken en ook in het tweede seizoen blijft Fortuna daarbij. Dat geeft Reijners aan in gesprek met ESPN.

"Dan moet je vervolgens gaan kijken wat je daar nog meer voor nodig hebt. Ik denk dat we met een heel goed gevoel terug kunnen kijken op verleden jaar, ook met een trots gevoel. Maar er zitten ook nog een aantal facetten waarvan je denkt 'daar kunnen we ons juist in verbeteren'", zegt coach Reijners. Dat gaat dan vooral over het voetballende gedeelte.

"We willen nog sterker aan de bal worden en meer rust aan de bal krijgen. Verdedigend waren er een aantal momenten in een aantal wedstrijden dat je dat beter voor elkaar moet hebben", vervolgt de trainer. "Punten die je dan onnodig verspeelde. Daar zit voor ons denk ik nog een marge om ons beter te maken. Dan zou je wat dichter bij die plekken kunnen komen, dat is in ieder geval het streven."

Of Reijners voelt dat hij met Fortuna dichter tegen Ajax en FC Twente, de nummers één en twee van vorig seizoen, aan zit? "Dat gaat blijken gedurende het seizoen. Dit is waar we mee bezig zijn, wat we willen, waar wij ook de overtuiging hebben dat we ons in kunnen verbeteren. Of dat inderdaad dadelijk zo zal zijn, dat zal gedurende het seizoen moeten blijken", blijft hij nuchter.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr
6/10
AZ W
19:30
Fortuna Sittard W
vr
6/10
Excelsior Rotterdam W
19:30
FC Twente V
vr
6/10
PEC Zwolle V
19:30
PSV V
za
7/10
Feyenoord V
14:00
Ajax V
zo
8/10
SC Heerenveen V
12:15
ADO Den Haag V
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Fortuna Sittard W 3 9 9
2 Utrecht W 3 4 9
3 PSV V 3 9 7
4 FC Twente V 2 9 6
5 Ajax V 2 2 4
6 AZ W 3 -3 4
7 PEC Zwolle V 3 -2 3
Bekijk de hele stand