Fortuna speelt bekerfinale in nieuw shirt met drie nieuwe sponsoren

Fortuna Sittard juicht na een doelpunt
Fortuna Sittard juicht na een doelpunt Foto: © Pro Shots

Fortuna Sittard zal maandag in de finale van de TOTO KNVB Beker aantreden in het shirt van komend seizoen. De Limburgers doen dat tevens met drie nieuwe shirtsponsoren: Watersley Sports & Talentpark, Iris Eye Clinics en Winkelhart Sittard.

Watersley Sports & Talentpark was de afgelopen tijd al verbonden aan Fortuna Sittard als ontwikkelpartner. "Deze bekerfinale is een bekroning op de ontwikkeling die we samen de afgelopen twee jaar hebben neergezet", zegt Bo Breukers, manager vrouwenvoetbal, op het digitale thuis van Fortuna. "De samenwerking tussen Watersley en Fortuna Sittard heeft al bewezen een winnende combinatie te zijn."

"Terwijl de KNVB Bekerfinale nadert, kijken we samen met Watersley hoe wij de samenwerking kunnen vormgeven om de progressie die de afgelopen twee jaar geboekt is voort te zetten", zegt Breukers. Ook bij Watersley Sports & Talentpark zijn ze enthousiast: "Momenteel wonen zeventien van de Fortuna vrouwen op Watersley Sports & Talentpark. Nu is het kijken hoe wij zowel deze bewoners als de rest van het team nog meer gaan ondersteunen in hun topsportontwikkeling", zegt founding partner Joop Petit.

Tijdens de bekerfinale zal Iris Eye Clinics achterop het Fortuna-shirt staan. Winkelhart Sittard is de derde sponsor. De finale van de TOTO KNVB Beker tussen Ajax en Fortuna Sittard staat komende maandag op het programma. De aftrap in het Koning Willem II Stadion in Tilburg is om 14:30 uur.

Lees meer:
0 reacties