'Fortuna Sittard wil stunten met komst Belgische topaanvalster'

Tessa Wullaert met België in actie tegen Nederland
Tessa Wullaert met België in actie tegen Nederland Foto: © Pro Shots

Fortuna Sittard treedt komend seizoen toe tot de Pure Energie Eredivisie Vrouwen en is momenteel druk bezig met het samenstellen van de selectie. Eén van de speelsters die die Limburgers graag zouden willen inlijven, is Tessa Wullaert.

Dat meldt Het Nieuwsblad. Volgens het medium is de huidige speelster van RSC Anderlecht 'zeer gecharmeerd' van het project van Fortuna, maar er liggen ook nog andere teams op de loer.

Afgelopen seizoen was Wullaert goed voor 35 doelpunten in de Belgische competitie. Volgens Het Nieuwsblad heeft Fortuna Sittard voor komend seizoen een budget van ongeveer één miljoen euro en wil het meteen meedraaien in de top van de Eredivisie.

"Fortuna Sittard is bereid de West-Vlaamse aanvalster een forse loonsverhoging te geven in vergelijking met wat ze nu in België krijgt", schrijft het medium.

Naast Fortuna Sittard hebben ook onder meer Atlético Madrid, AC Milan en verschillende teams uit Scandinavië interesse in de Belgische topspits, die in het verleden voor onder meer VfL Wolfsburg en Manchester City uitkwam.

Lees meer:
0 reacties