Fortuna langer door met back: "Ik voel met ontzettend thuis"

Moïsa van Koot
Moïsa van Koot Foto: © BSR Agency

Fortuna Sittard heeft het aflopende contract van Moïsa van Koot. De 23-jarige rechtsback gaat daarmee haar derde jaar bij de Limburgse club in.

Van Koot maakte in 2022 de overstap van PEC Zwolle naar Fortuna Sittard. Ze moest een groot deel van vorig seizoen aan zich voorbij laten gaan vanwege een zware knieblessure. De verdedigster maakte in de wedstrijd tegen PSV, begin maart, haar rentree. "Ik voel me ontzettend thuis bij Fortuna Sittard en ben trots dat ik mijn contract met een jaar heb mogen verlengen", zegt Van Koot op de clubkanalen.

"Na een zware blessure ben ik volledig hersteld en klaar om aan het nieuwe seizoen te beginnen. Ik geloof in de plannen van de club en ga met volle vertrouwen het nieuwe seizoen in", aldus de vleugelverdedigster. Bo Breukers, manager vrouwenvoetbal, is tevreden met het aanblijven van Van Koot: "Nadat de afgelopen weken al enkele dames hebben verlengd, is het mooi om te zien dat we met Moisa wederom een basisspeler hebben weten te behouden. Dit is direct een mooi signaal richting andere speelsters en de plannen die wij als club hebben."

Lees meer:
0 reacties