Fortuna heeft technische staf compleet, Lewerissa aangesteld

Vanity Lewerissa bij Standard Luik
Vanity Lewerissa bij Standard Luik Foto: © BSR Agency

Fortuna Sittard heeft de technische staf compleet. De Limburgers hebben een fysiotherapeut en twee jeugdtrainers aangesteld, zo maakt de club bekend.

Fortuna heeft het contract van Kelly Simons verlengd. De 28-jarige fysiotherapeut, die als profvoetbalster actief was in België en Duitsland, begint aan haar derde seizoen bij de staf van Fortuna. Hier zal ze samenwerken met Glenda van Lieshout en Wim Dusseldorp.

De Limburgers gaan daarnaast in zee met Vanity Lewerissa. De voormalig voetbalster en international sloot zich eerder al aan bij Fortuna om te onderzoeken of het trainersvak iets voor haar was. Lewerissa, die na afgelopen seizoen een punt achter haar carrière zette, liep mee met Roger Reijners en was trainer van het Onder 17-team. Nu wordt ze hoofdtrainer van de beloftenploeg.

Bij het Onder 17-team wordt Lewerissa opgevolgd door Michel Dolmans. Hij maakt de overstap van VV Eijsden. "Met zijn ervaring en kennis zal hij een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van het team en de individuele speelsters. Michel kijkt ernaar uit om zijn expertise in te zetten en samen te werken met MVV om de prestaties van de MO17 naar een hoger niveau te tillen", aldus Fortuna.

Lees meer:
0 reacties