FlowSports gaat internationaal: "Ons netwerk verder uitbouwen"

Leoni Blokhuis (links) en Henrik Bek (rechts)
Leoni Blokhuis (links) en Henrik Bek (rechts) Foto: © FlowSports

Het landschap binnen het vrouwenvoetbal is door de jaren heen enorm veranderd. Het vrouwenvoetbal staat in de bloei van haar leven en de wereld heef de sport omarmd. Reden genoeg voor FlowSports om de volgende stap te zetten: het managementbureau gaat internationaal.

Inmiddels is FlowSports ruim elf jaar onderweg. 'Door de jaren heen hebben we een solide reputatie opgebouwd in binnen- en buitenland. Onze recente nominatie in de categorie ‘Business of the Year’ van de Women’s Football Awards 2023 benadrukt dit', geeft het makelaarskantoor aan. Nu is het dus tijd voor een nieuwe stap. FlowSports wil haar positie in het vrouwenvoetbal verder verstevigen. 'Onze ambitie is om een internationaal netwerk van agenten op te zetten. Deze agenten opereren zelfstandig
maar gaan exclusief samenwerken met FlowSports.'

"Het is tijd om over onze landsgrenzen heen te kijken en ons agentennetwerk in het internationale vrouwenvoetbal verder uit te bouwen. Een breder netwerk betekent dat we onze cliënten beter op lokaal niveau kunnen begeleiden. Ook komt er meer accurate en actuele marktinformatie beschikbaar, waarmee we onze cliënten nog beter kunnen adviseren over hun carrièrekansen", laat Leoni Blokhuis, managing director, weten aan Vrouwenvoetbalnieuws.nl.

Een belangrijke voorwaarde voor Blokhuis is dat nieuwe agenten de FlowSports kernwaarden delen: kwaliteit, betrokkenheid en passie voor de sport. "Dat zijn eerste vereisten. We hebben transparantie en vertrouwen al elf jaar hoog in het vaandel staan. Op dat fundament zullen we ons agentennetwerk verder uitbouwen."

De afgelopen maanden heef FlowSports verkennende gesprekken gevoerd met agency’s in binnen- en buitenland. Met trots kunnen we nu bekendmaken dat Henrik Bek en zijn succesvolle agency BekDreams in Denemarken ons netwerk gaan versterken. BekDreams is de enige Deense agency die zich exclusief richt op vrouwelijke voetbalspelers. Andere nieuwe namen in ons netwerk zijn Brad Snook in de Verenigde Staten en Bart van Meel in Nederland.

'De eerste bouwstenen voor een wereldwijd FlowSports netwerk zijn gelegd. Onze missie is onveranderd: het verschil blijven maken in vrouwenvoetbal', aldus het bureau uit Oldenzaal, waar onder andere Vivianne Miedema, Daphne van Domselaar en Fenna Kalma onderdeel van zijn.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax V 20 52 55
2 FC Twente V 20 75 54
3 Fortuna Sittard W 20 22 36
4 PSV V 20 13 35
5 ADO Den Haag V 20 21 32
6 PEC Zwolle V 20 -11 26
7 Feyenoord V 20 -6 24
Bekijk de hele stand