Samenvatting: Feyenoord wint op bezoek in Abe Lenstra Stadion

SC Heerenveen is er woensdag niet in geslaagd om de wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion winnend af te sluiten. Feyenoord bleek in het Friese stadion met 0-2 te sterk.

Al na twee minuten spelen was het raak voor de Rotterdamse ploeg. Ella Van Kerkhoven kopte raak op aangeven van Sanne Koopman. SC Heerenveen probeerde zich terug te knokken en kreeg een grote mogelijkheid. De bal ging er echter net niet in. Op slag van rust viel de 0-2. Esmee de Graaf kopte binnen.

Bij de start van het tweede bedrijf ging Jacintha Weimar de fout in, maar SC Heerenveen slaagde er niet in om de aansluitingstreffer te maken. De Graaf kreeg vervolgens de kans om de wedstrijd definitief in het slot te gooien. Oog in oog met Jasmijn Resink miste de aanvalster, waardoor het bij 0-2 bleef.

Scoreverloop:
2' 0-1
Ella Van Kerkhoven
44' 0-2 Esmee de Graaf

Opstelling SC Heerenveen: Resink, Snippe, Meijer, Bormans, Teijema, Van Vilsteren, Van Beijeren, Schouwstra (85' Smit), Nassette (74' Van der Velde), Iedema (74' Werther), Ennema

Opstelling Feyenoord: Weimar (90+' Geenen), Brandau (62' Van der Sluijs), Obispo, Verspaget, Pijnenburg (77' Van Bentem), De Graaf, Folkertsma, Koga, Van de Lavoir (77' Lont), Van Kerkhoven (62' Van den Goorbergh), Koopman

Lees meer:
0 reacties