Feyenoord wederom onderuit: "Maar toch blijf je erin geloven"

Justine Brandau in actie namens Feyenoord
Justine Brandau in actie namens Feyenoord Foto: © Orange Pictures

Feyenoord slaagde er vrijdagavond niet in om voor de derde keer op rij te winnen. De Rotterdammers gingen in eigen huis met 2-0 onderuit tegen PSV.

"Of het terecht is? Ik denk van wel. Zij gaan goed met de kansen om. We hebben zelf denk ik ook vijf, zes hele grote kansen gehad. Die scoren wij niet. Zij krijgen twee, drie kansen en die maken ze. Als je het zo bekijkt, is het terecht", zegt Justine Brandau voor de camera van het clubkanaal.

Hoe het komt dat Feyenoord de kansen niet af wist te maken? "Toch misschien een stukje scherpte. Ik weet het ook niet. We hebben er deze week heel erg op getraind. Dat ging allemaal heel goed. En dan ontbreekt het toch aan scherpte voor de goal, of de voorzet die net niet goed gegeven wordt", vervolgt de verdedigster.

In de laatste linie stond het wel goed bij Feyenoord, zo zag ze. "Daar hebben we deze week ook hard aan gewerkt. Dat zijn echt complimenten naar het team. We stonden echt heel goed. PSV hanteerde eigenlijk alleen maar de lange bal. Vanaf daar konden we makkelijk de bal weer oppakken, dus daar een compliment voor."

Brandau baalde flink na de 2-0 van Chimera Ripa. "Maar toch heb je kansen gehad, dus blijf je erin geloven. Je ziet ook dat in het laatste kwartier Romée (van de Lavoir, red.) en Noëlle (van der Sluijs, red.) ook nog kansen krijgen. Ik vind het alleen maar mooi dat we er wel in blijven geloven. Aan het begin van het seizoen lieten we snel onze koppies hangen, dat doen we nu niet meer. Daarin hebben we stappen gemaakt", vindt ze.

Lees meer:
0 reacties