Feyenoord verlengt aflopend contract van aanvoerster Boshuizen

Annouk Boshuizen in De Kuip
Annouk Boshuizen in De Kuip Foto: © Pro Shots

Annouk Boshuizen heeft haar aflopende contract bij Feyenoord verlengd. De middenveldster ligt nu tot medio 2024 vast in Rotterdam.

Boshuizen maakte afgelopen zomer de overstap van ADO Den Haag naar Rotterdam-Zuid en werd door hoofdtrainer Danny Mulder tevens benoemd tot eerste aanvoerster ooit van Feyenoord. Dit seizoen kwam Boshuizen tot dusver tot 21 optredens in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen.

"Al vanaf de eerste dag voel ik me hier erg thuis. Dat komt onder meer doordat dat we als Feyenoord direct goed zijn opgenomen binnen de club. Ook blijven de faciliteiten waar we gebruik van mogen maken op Varkenoord fantastisch en kan ik mezelf daardoor als speelster blijven ontwikkelen", reageert Boshuizen.

Bij Feyenoord zelf zijn ze ook blij met de verlenging van de middenveldster. "We zijn blij dat we het contract met Annouk voor twee jaar hebben kunnen verlengen", zegt Manon Melis, coördinator vrouwenvoetbal bij Feyenoord, op de clubwebsite.

"Annouk is als aanvoerster zowel binnen- als buiten het veld een zeer belangrijke kracht voor Feyenoord. Als een van de ervaren speelsters van het team is ze tevens iemand waar de jongere speelsters zich goed aan op kunnen trekken", aldus Melis.

Lees meer:
0 reacties