Feyenoord trekt ADO-verdedigster aan: "Met paplepel ingegoten"

Amber Verspaget juicht na een goal namens ADO Den Haag
Amber Verspaget juicht na een goal namens ADO Den Haag Foto: © Orange Pictures

Feyenoord heeft zich in aanloop naar komend seizoen versterkt met Amber Verspaget. De 24-jarige verdedigster komt over van ADO Den Haag en heeft een tweejarig contract getekend in Rotterdam.

Met haar toekomstige transfer komt er een droom uit voor Verspaget. "Feyenoord is mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader en mijn broertje zijn fanatieke Feyenoord-supporters, dus ik heb het eigenlijk van hen overgenomen."

"Hierdoor is het voor mij erg speciaal dat ik hier nu een contract heb mogen tekenen en na de zomerstop in het Feyenoord-shirt speel. Tevens spreken de ambities en faciliteiten van de club mij erg aan en heb ik nu al veel zin om te beginnen", zegt Verspaget.

Manon Melis, coördinator vrouwenvoetbal bij Feyenoord, is blij met de komst van de ervaren verdedigster. "Met het aantrekken van Amber halen we een speelster in huis die al beschikt over de nodige ervaring op het hoogste niveau", zegt ze op de clubwebsite.

"We zijn dan ook erg blij dat ze vanaf volgend seizoen bij ons zal spelen en hebben er alle vertrouwen in dat ze met haar leiderschap en topsportmentaliteit ook bij Feyenoord zal uitgroeien tot een belangrijke schakel", aldus Melis.

Verspaget speelde in het verleden bij CTO Eindhoven en Achilles'29 en is momenteel bezig aan haar vierde seizoen bij ADO Den Haag.

Lees meer:
0 reacties