Feyenoord strikt nieuwe Official Training Partner: "Veel vertrouwen"

Ballen met het logo van Feyenoord
Ballen met het logo van Feyenoord Foto: © Pro Shots

Feyenoord heeft QTerminals gestrikt als nieuwe Official Training Partner. De logistiek dienstverlener en containerterminal operator heeft met de club een overeenkomst gesloten, waardoor QTerminals de komende drie jaar met het logo op de trainingslijn komt te staan.

Dit betreft de tenues van zowel Feyenoord 1, Feyenoord Vrouwen 1 als alle elftallen van Feyenoord Academy. Daarnaast zal het bedrijf de maatschappelijke projecten van de Feyenoord Foundation nadrukkelijk gaan ondersteunen, zo maakt de Rotterdamse club woensdag bekend.

"Er spreekt veel vertrouwen uit over de weg die de club is ingeslagen en hoe positief hier ook door het bedrijfsleven naar wordt gekeken. Bovendien onderstreept dit partnership met QTerminals andermaal onze nauwe band en Feyenoords rol als verbinder met de haven, de stad en de regio en de bedrijven die er actief zijn", aldus Ruud van der Knaap, commercieel directeur.

Inmiddels hebben meer dan 300 bedrijven uit Groot-Rijnmond zich aan de club verbonden, zo geeft hij aan. "We zijn daarmee één van de grootste zakelijke netwerken van het gebied en zien de belangstelling van bedrijven alleen maar groeien. Het valt daarbij op dat, zoals nu met QTerminals eveneens het geval is, steeds meer bedrijven zich ook graag aan ons verbinden vanwege de vele succesvolle maatschappelijke projecten die Feyenoord in Rotterdam en daarbuiten ontplooit."

"Daarmee onderscheiden we ons nadrukkelijk, en doen we gezamenlijk met deze partners ons best om de stad en de regio steeds een beetje mooier te maken", aldus Van der Knaap.

Lees meer:
0 reacties