Feyenoord strikt nieuwe hoofdpartner: "Verder professionaliseren"

Ballen met het logo van Feyenoord
Ballen met het logo van Feyenoord Foto: © Pro Shots

Feyenoord heeft in QTerminals een nieuwe hoofdpartner gevonden. De toonaangevende internationale haven- en terminaloperator, die onlangs al als Official Training Partner werd gepresenteerd, tekent in De Kuip een overeenkomst voor de duur van drie jaar, tot en met medio 2027.

"Het is natuurlijk prachtig dat een internationaal bedrijf als QTerminals zich zo nadrukkelijk in wil zetten voor het vrouwenvoetbal bij Feyenoord", reageert Ruud van der Knaap, commercieel directeur, via de kanalen van de Rotterdamse club. "Het biedt ons de mogelijkheid om verder te professionaliseren op het gebied van onze faciliteiten en de begeleiding, maar ook om het meidenvoetbal een extra impuls te geven in Rotterdam en omgeving."

"Daarnaast kunnen we op deze manier meer speelsters, die nu allemaal semi-prof zijn, op termijn de kans geven om fulltime profvoetbalster te zijn. Dat is niet alleen goed voor onze sportieve ambities, maar ook voor de uitstraling van het vrouwenvoetbal in het algemeen", is Van der Knaap enthousiast.

Bij QTerminals zijn ze enthousiast over het nieuwe hoofdpartnerschap. "Nadat we eerder al officiële trainingspartner van Feyenoord zijn geworden, benadrukt dit nieuwe partnerschap onze toewijding aan het koesteren van lokaal talent en het promoten van inclusiviteit binnen de sport", zegt Neville Bisset, Group Chief Excecutive Officer. "QTerminals zet zich in om de gemeenschappen waar we actief zijn in al onze bedrijfseenheden te betrekken en te ondersteunen en we kijken ernaar uit om meer gemeenschapsinitiatieven en programma's in Nederland - en in het bijzonder Rotterdam - te ondersteunen."

Lees meer:
0 reacties