Feyenoord-spits: "Hoop mijn ervaring hier door te kunnen geven"

Ella Van Kerkhoven
Ella Van Kerkhoven Foto: © BSR Agency

Feyenoord versterkte zich deze winter met Ella Van Kerkhoven. De ervaren spits hoopt niet alleen met doelpunten belangrijk te kunnen zijn voor de Rotterdamse club.

"Ik heb bijna op hetzelfde moment getekend als de Japanse Toko Koga. Ik hoop mijn ervaring hier aan de groep te kunnen doorgeven en als spits hoop ik natuurlijk ook mijn doelpunten te maken", vertelt de 30-jarige Van Kerkhoven aan Het Nieuwsblad. "Je kan onmogelijk zeggen dat het er hier niet professioneel aan toegaat. In Genk had ik moeite om over te schakelen op avondtrainingen. Dat lag me niet", is de spits eerlijk.

Ze vertelt verder: "Hier trainen we opnieuw in de ochtend, gaan we nadien naar de gym en blijven we eten op de club. Feyenoord beschikt met Varkenoord over zijn eigen trainingscomplex. Dat is een geweldige site met alles erop en eraan", merkt Van Kerkhoven. Zaterdag kan ze debuteren voor Feyenoord, in de Johan Cruijff ArenA. Of ze ook al hoopt op spelen in De Kuip? "Helaas zou dat dit seizoen niet meer het geval zijn. Ik was wel al eens in de Kuip voor een optreden en onlangs voor de officiële fotosessie. Dat is toch al een begin, hè", lacht Van Kerkhoven.

Lees meer:
0 reacties