Feyenoord shopt in aanloop naar komend seizoen bij stadsgenoot

Sabrine Ellouzi in het shirt van Excelsior
Sabrine Ellouzi in het shirt van Excelsior Foto: © Orange Pictures

Feyenoord heeft de tweede versterking voor komend seizoen binnen. De Rotterdammers hebben in navolging van Amber Verspaget ook Sabrine Ellouzi aangetrokken.

De aanvalster komt over van Excelsior, waar ze sinds dit seizoen speelt. De Tunesisch international heeft bij Feyenoord een eenjarig contract getekend, waar Ellouzi trots op is. "Het lijkt mij erg mooi om mee te bouwen aan Feyenoord en wil vanaf komend seizoen graag belangrijk voor het team zijn door middel van het maken van vele doelpunten en het geven van assists. Ik kan niet wachten om volgend seizoen hier aan te sluiten."

Manon Melis, coördinator vrouwenvoetbal bij Feyenoord, is blij dat Ellouzi voor de Rotterdammers heeft gekozen. "Sabrine speelt al een geruime tijd op het hoogste niveau en weet daarnaast wat het is om landstitels te winnen en Champions League wedstrijden te spelen", zegt ze op de clubwebsite.

"Wij denken dat de kwaliteiten waarover Sabrine beschikt in combinatie met de ervaringen die ze heeft een welkome toevoeging zullen zijn voor Feyenoord", aldus Melis.

Amber Verspaget juicht na een goal namens ADO Den Haag
Feyenoord trekt ADO-verdedigster aan: "Met paplepel ingegoten" Lees ook
Lees meer:
0 reacties